Toimitusehdot

Kun olet vahvistanut ja maksanut tilauksesi, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen, joka toimii kuittina tilauksestasi. Tilauksen tekeminen on sitova, ja tilauksen peruutus on tehtävä välittömästi sähköpostitse ennen kuin ehdimme lähettää tilaamasi tuotteet.

Maksutapana kotikonsertti.fi -verkkokaupassa on verkkomaksu. Verkkomaksun toteuttaa Checkout Oy.

Tilaamasi tuotteen toimitusaika-arvion näet tilausta tehdessäsi. Ellet ole tilannut palvelua, esim. esitystä, tuotteet saapuvat  luoksesi tavallisimmin alle viikossa. Toimitustapoina ovat Postin Economy-paketti tai Smartpost-pakettiautomaattiin postitus. Voit valita haluamasi toimitustavan tilausta tehdessäsi. Huomioithan että Posti säilyttää pakettiasi 7 vkr:tta jonka jälkeen se palautuu takaisin meille. Ota tuolloin yhteyttä info(at)kotikonsertti.fi. Paketin uudelleenpostituksesta veloitamme viisi euroa yhdeksänkymmentä senttiä.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa ostamasi tuotteen, ota aina ensin meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info(at)kotikonsertti.fi, jotta voimme sopia palautustavasta. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksen hyväksymisen ja vastaanoton jälkeen rahat palautetaan tilillesi tai sovittaessa lähetämme korvaavan tuotteen.

Jos sinulle on toimitettu väärä tuote, tuote on vioittunut tai on tapahtunut jokin muu virhe, on siitä ilmoitettava meille välittömästi sähköpostitse, enintään seitsemän päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on asiasta tehtävä heti reklamaatio Postille.

Toimituskulut ovat yhtä tavaralähetystä kohden 5,90 €. Yksi lähetys voi sisältää useita tuotteita. Normaalihintaisen tuotteen toimituskulut sisältävät yhden ilmaisen palautus- tai vaihtopostituksen. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa kertaalleen vaihdetun tuotteen, vastaat postituskuluista itse. Ale ja poistotuotteiden palautus- ja vaihtokuluista vastaat itse.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen info(at)kotikonsertti.fi niin autamme mielellämme.

Minnanpuoti.fi pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tutustu aina ennen tilaustasi voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Minnan puoti
Y-tunnus 2353821-7

Viimeksi päivitetty 11.3.2021